Sciccheria Ristorante Italiano anunță extinderea în București, prin deschiderea celui de-al doilea restaurant, Sciccheria Rosetti, local aflat în centrul orașului.
Noul local își întâmpină oaspeții cu un meniu italienesc, cu influențe siciliene, bazat pe aceleași principii gastronomice cu care brandul și-a obișnuit comunitatea: ingrediente de calitate, curatoriate de la producători de top din Italia și România, toate gătite cât mai natural, la temperaturi scăzute, pentru a crea mâncăruri savuroase și sănătoase.Din meniul de zi al restaurantului vor face parte preparate precum vestitele spaghete Carbonara, gătite după rețeta originală, sau crema de cartofi, praz și crumble de guanciale și ceapă, dar și un preparat nou, în meniul Sciccheria, conceput special pentru zona dinamică a orașului – “pulled pork” cu varză murată, muștar, miere și castraveți murați.
Pe lângă partea de à la carte, Sciccheria Rosetti va beneficia și de selecții potrivite pentru mic dejun și business lunch și de opțiuni de takeaway.
Pe lângă preparatele cu care oaspeții s-au obișnuit deja, Sciccheria Rosetti își va îmbia oaspeții cu croissante făcute în casă, cu cremă de fistic, ricotta sau bagel cu somon, cu prosciutto sau ou și guacamole. În plus, restaurantul beneficiază de un meniu generos de vinuri locale și internaționale, precum și de cocktailuri și băuturi cu și fără alcool.
Investiția în Sciccheria Rosetti a fost de 500.000 euro. Ea a fost susținută de acționarii Claudia și Luca Militello, Andrei Iosif și Virgil Ianțu, profesionist de televiziune, recunoscut la nivel național. Localul este primul proiect HoReCa în care prezentatorul TV este implicat.
Citește art. integral pe ”revistabiz.ro”